Studentfest och sommarjobb

14:12

Och så är det sommar! Prognosen visar ju också att det faktiskt ska bli sommarväder nästa vecka, så det ser vi framemot. Måste ju ta tillfället i akt och spendera mycket tid ute, och kanske även ta första doppet för i år? Vi får se. Därtill landade jag äntligen ett sommarjobb inom min egen bransch - jag får ännu ta nästa vecka ledigt, och sen börjar jag. Jag försöker alltid tro på mottot "när en dörr stängs, öppnas dörren och möjligheten till något bättre", men ibland är det svårt att tro på det. Än en gång har livet ändå lyckats bevisa att det faktiskt är så: jobbet jag slutligen fick är en av de mest intressanta jag sökt och jag är supertaggad! I går firade vi inte bara början på sommaren, utan även alla studenter och andra som tagit examen. Vi åkte upp till Jyväskylä för att fira min kusin och det var faktiskt riktigt skönt att slippa Helsingfors för en liten stund. Tempot stannar till litegrann och en känsla av brådska minskar. Jag älskar vanligtvis vimlet och känslan av att det händer saker, men ibland är det skönt att få lugn. Det var en riktigt rolig fest med goda kakor och skön gemenskap. En riktigt bra start på sommaren!I dag blev det istället en riktigt slö söndag - men jag tycker vi är värda den! Jag hade tänkt mig att ta mig en sväng till gymmet på morgonen, men jag valde till slut att sova vidare och så blev det en sen frukost istället. Vi laddar batterier i dag, och i morgon kör vi på igen. Hoppas ni har en riktigt skön söndag :)

You Might Also Like

0 comments