Snart tar vi flyget till London!

07:50

Hej på er!

Det blev visst en liten paus här på bloggen. Jag började jobba förra veckan och jag har helt enkelt varit så trött om kvällarna att jag inte orkat skriva. Jag jobbar som sagt med sociala medier under sommaren, så ja skulle inte riktigt ha trott att jag kunde bli så här trött efter en arbetsdag. Troligtvis har det bara att göra med att det är så mycket nya människor, sociala situationer och mycket kreativt tänkande och planerande, vilket tar energi. Oavsett har det redan nu varit superroligt och givande, och jag känner att jag lär mig något nytt varje dag! Nu ska jag strax börja jobba igen, men jag ville ändå ta en sväng via bloggen och säga hej.


På veckoslutet hade både jag och min sambo ledigt, så vi tog oss till stranden för första gången i år. Vattnet kändes ännu ganska kallt, men det var riktigt skönt att simma! Kändes typ som en sommardag från barndomen, så det var kul. På lördag lärde Arto mig också mera om golf och vi hade det jättebra. Ändå var jag så trött att jag slocknade på soffan klockan nio på kvällen, vilket jag aldrig gör. De senaste dagarna har börjat känna mig piggare igen, så förhoppningsvis håller det i sig. Det finns ändå så mycket man vill göra under sommaren, så man vill ju inte gå runt och vara trött! :) 

I dag är det en speciell dag annars också, för vi åker till London! Som jag har längtat. Det blir några dagar av god mat, storstadsliv och enligt väderprognosen ska det till och med bli bra väder! Därmed vill jag bara önska er en fin midsommar! 

You Might Also Like

0 comments