En grillkväll och några myggbett

20:52

Hoppas ni njöt av den här somriga veckan lika mycket som jag! För mig var det perfekt med sol och värme just den här veckan, då jag inte börjar jobba förrän nu på måndag. Jag kunde verkligen njuta av vädret fullt ut, och det ska jag komma ihåg när jag sitter inomhus under sommaren :D Jag har ingen orsak att klaga sen, för jag fick ju njuta nu. 

Nu känner jag mig både pirrig och lite spänd inför i morgon då jag börjar jobba igen. Det blir ju nästan som första skoldagen om och om igen då man börjar på en ny arbetsplats. Troligtvis ökar nervositeten också av att jag inte jobbat på 1,5 år, då jag istället valt att fokusera på studierna. Nu är det ändå dags igen och det ska bli jätteroligt att lära sig nya saker! Jag ska alltså jobba som kommunikationspraktikant på ett företag, vilket är en idealsituation då det ju också är medier och kommunikation jag studerar på universitetsnivå. Jag har bara lätt för att börja noja och bli nervös över det jag inte ännu kan och känna nervositet över om det jag nu kan kommer räcka till eller inte: men det går nog över. Allra mest ser jag ändå framemot allt jag kommer få lära mig och allt jag kommer få göra. Jag tror det kommer bli en givande sommar!


Jag hade ett riktigt bra veckoslut i alla fall. På fredag hade Inkku fixat till en grillkväll på deras gård och det var jättemysigt. Enda minuset var att mina ben nu är fulla med myggbett, men samtidigt hör det ju till sommaren det med! ;) vi grillade veganska biffar, halloumi, majs och svampar. Det blev verkligen jättegott! På lördag blev det också picknick ute med Julia under dagen. Vi köpte med oss lite smått och gott från Lidl och satt oss ner i Barnlundens park nära Kampen. Blev inte så många myggbett den här gången, men däremot valde en nyckelpiga att flyga rakt mot mitt öga. Som tur hann jag blunda, men nyckelpigan satt på ögonlocket en liten stund i alla fall innan den fortsatte vidare. Vet inte varför små insekter alltid tenderar att flyga rakt in i ögat på mig?! Händer alltför ofta. Berätta gärna om du har kunskap inom ämnet, vore intressant att veta! 

I kväll ska jag ännu ladda batterierna inför i morgon med hjälp av att meditera och sedan ska jag påbörja läsningen av Slashs biografi. Hoppas ni haft ett bra veckoslut och får en bra vecka! Och håll gärna också tummarna för mig och för jobbstarten. :) 


You Might Also Like

0 comments