Vappen 2019

08:32

Hoppas ni hade en rolig Valborg! Jag är så glad att bästa månaden på hela året börjat - vår, födelsedag, sol, grönt och fräscht. Valborg är ett underbart sätt att börja månaden på.

Själva första maj firade jag hemma, för jag hade skolgrejor att fixa tills i dag. Ändå hade vi fixat tacos och annat smått och gott, så det blev en riktigt mysig dag ändå. På valborgsmässoafton tog jag mig ändå ut en sväng och hälsade våren välkommen vid Havis Amanda. Vädret blev ju också så mycket bättre än vad prognosen visat några dagar innan, så hela kvällen blev på så sätt väldigt lyckat! Blev lite synd att firandet i år hamnade mitt i tentorna, men så är det ibland - man får bara göra det bästa av situationen! :)
Så gott med ordentliga plättar på salutorget! 

Jag älskar maj. Det är säkert känslan av kommande skolavslutningar, sista veckorna i skolan, lite värme i alla fall och känslan av att sommaren faktiskt är på väg. Det piggar upp så otroligt även nu när man annars känt sig lite trött och hängig. Bästa tiden på året, i alla fall för ett majbarn! ;) hoppas er månad också blir riktigt bra!

You Might Also Like

0 comments