När var det senast jag... | blogglista

12:35

Mitt i VM-veckoslutet och regniga vädret kände jag för att bara fylla i en blogglista jag stötte på. Det är kanske det nyfikna i mig, men jag tycker alltid om att läsa blogglistor som andra fyllt i. Kanske finns det folk som också tycker om att läsa listor jag fyllt i - så varsågod, om du är en av dem! ..köpte ett klädesplagg?

- Jag köpte en sommarklänning från H&M här i veckan. Den får debut på min kusins studentfest och sen får den gärna leva med mig genom hela sommaren. 
..köpte ett skönhetsprodukt?

- I april köpte jag en ny foundation - Geisa lift foundation av Diego dalla Palma. Jag är inte så värst intresserad av smink och vet inte så mycket om det, men jag har varit lite trött på att inte ha haft en go-to foundation. En foundation jag faktiskt gillar och vill använda. När min gamla foundation tog slut började jag googla runt för att hitta en ny som kanske skulle fungera för mig. Även om priset var lite saftigt för mig, så måste jag säga att den är värd det. Jag älskar hur lätt och återfuktande den här foundationen känns på huden. Den är som sagt ganska lätt och täcker därmed inte väldigt tjockt på huden, men det är också något jag föredrar. Det här kanske blir den jag köper framöver, då jag inte är den typen som har ett intresse för att testa nytt hela tiden. 


..gillade en bild på instagram, och varför?

- Den senaste bilden gillade jag alldeles nyss, för att det var en fin bild på en fin utsikt i Italien. 

..googlade något?

- Jag googlade efter någon blogglista alldeles nyss, och det blev den här!

..såg en film?

- Jag såg München av Steven Spielberg för kanske två månader sedan. Efter det har jag bara kollat Game of Thrones typ, så det har inte blivit några filmer alls. Men München var en riktigt bra film, rekommenderar varmt om du inte har sett sen - både spännande och tankeväckande. 

..lyssnade på en låt?

- Hela tiden ju! Just nu lyssnar jag på Paul McCartneys låt Hand in Hand. 

..tog emot ett sms?

- I går kväll. 

..skickade iväg ett sms?

- För typ en halv timme sedan. 

..läste en bok?

- Kanske en vecka sen nu? Nu har jag ju tid men har bara inte fått till det efter allt läsande under våren. Men ska bli kul att nu läsa böcker jag faktiskt vill läsa. 

..dansade?

- Varje dag hemma. Svårt att låta bli när man lyssnar på musik!

..blev starstrucked?

- Det är så länge sedan jag blivit det ordentligt! När Dave Grohl hoppade upp på scenen sommaren 2017 lyckades jag bli det fastän jag visste att jag skulle se honom live: blev ändå chockad och alldeles till mig. Annars måste vi nog gå tillbaka till högstadiet då jag träffade Tony Kakko från Sonata Arctica och Marco Hietala från Nightwish (hände flera gånger, jag levde ett nästan mer intressant liv då ;D ) 

..reste?

- I augusti förra året då vi var till Lesbos, Grekland. Om 4 veckor bär det av på lite äventyr igen! Längtar. 

..pratade i telefon och med vem?

- Pratade en stund med mamma i går. Mysigt, mysigt! 

You Might Also Like

0 comments