Mina sommarplaner

11:15

Våren börjar så småningom gå mot sitt slut och snart kan vi officiellt säga att sommaren är här! Våren är min favoritårstid, men sommaren kommer efter som en stark tvåa. Älskar både vädret och atmosfären, möjligheterna och ledigheten. Med sommaren följer ofta också mera planer än vanligtvis. Därmed känns det passande att gå igenom mina planer inför den kommande sommaren.1. En resa till London

Det blir en resa till London under juni. Vi bestämde oss för att göra resor när vi fyller jämnt eller halvjämnt med min sambo, och då han blir 25 år i juli så önskade han sig en resa till London. Det blir nästan tre hela dagar där, vilket jag längtar till så otroligt. Vi har redan börjat planera in aktiviteter och börjat samla på oss tips om var vi ska äta och ta drinks - om ni ännu har tips får ni gärna dela med er!

2. En resa till Sverige

Sverige hör ju till sommarens "måsten", då jag både vill träffa familj men också bara vistas i en av mina favoritstäder i världen - Stockholm. Det är ännu lite oklart hur länge vi blir där, men det klarnar nog så småningom.


3. Konserter och festivaler (?)

I år blir det Ed Sheerans konsert i slutet av juli, vilket 15-åringen inom mig taggar rejält inför. Vi överväger ännu även möjligheten om att åka på Tuska, men den planen är ännu öppen. Vi får se!

4. Sevärdheter i huvudstadsregionen

I sommar har jag även tänkt mig att vi ska försöka se oss om i våra egna hemtrakter lite mera. Det finns ju så många saker att se, även saker som inte kostar någonting. Än en gång, i fall du har tips på något som man måste uppleva i Helsingfors - tipsa gärna! Det är möjligt att vi har missat det. Tanken är i alla fall att ta oss ut mera, filma, fota och uppleva.


För tillfället är det här våra största planer. Annars hoppas jag på att träffa vänner, sitta på balkongen, simma, plocka blåbär, plocka jordgubbar, gå ute i naturen och äta mycket glass. Egentligen är det väl inget annat som behövs än det? Och så klart ska jag väl också officiellt bli kand under sommaren. Längtar, längtar, längtar! 

You Might Also Like

0 comments