Min 23-årsdag

19:01

Hej fina ni!

Ville egentligen uppdatera bloggen direkt efter måndagen då jag fyllde år, men tyvärr har det varit alldeles fullt upp med deadlines och tentor. Fick precis klart den näst sista deadlinen, så nu är det bara kandin kvar. Känns overkligt att alla pusselbitar börjar falla på sin plats, men I'm here for it!


Men nu kan vi glömma studierna för en stund och ta oss tillbaka till min födelsedag istället. Jag är en födelsedagsfirare i nöd och lust, och har lovat mig själv att inte bara sluta fira om några år för att jag blir äldre. Jag vill gärna slippa krisandet över att bli äldre, för det är ju verkligen bättre än alternativet. Det är synd att vårt samhälle vänder och vrider på åldrandet i ett så negativt ljus: jag hoppas alltfler av oss bara kunde njuta av att finnas och fira det!


Dagen började med att Arto väckte mig och så åt vi frukost. Det blev piroger, hallon, jordgubbar, blåbär och flingor. Därtill hade vi roséskumpa och tårta, så det var verkligen lyckat. Jag kände mig öst med kärlek och fick fina presenter. Det blev nya vinglas, ett doftljus och träningsklocka. Fick även ett presentkort till IKEA och så blev jag bjuden på en ansiktsbehandling på Kämp spa. Efter frukosten tog jag risken och kollade Game of Thrones, fastän min favoritkaraktär i teorin kunde ha dött. Så blev det som tur inte. Vid lunchtid åkte jag sedan in till stan och gick på min ansiktsbehandling. Det blev faktiskt riktigt intressant då hon gjorde en analys på min hud för att se vad den faktiskt behöver. Kände mig otroligt avlsappnad när jag gick därifrån. Skulle säga att dagen lyckades nå perfektion!


För mig var det allra viktigaste att bara slappna av och ta det lugnt en dag. En dag utan studier och deadlines. Det gjorde mig väl! Vädret var också på topp och jag fick ta en härlig långlunch och fika med mamma. Det kändes riktigt bra att fylla 23, och jag ser framemot allt jag har inplanerat för i år.
You Might Also Like

0 comments