Vårlistan

09:00

Våren är min favoritårstid. Jag är född på våren, jag älskar hur solen och ljuset glimtar fram och jag älskar hur allt kommer till liv. Den bästa årstiden till ära gör jag därför vårlistan som jag hittade här.


1. Har våren börjat som du tänkt dig?

Absolut! Jag visste att den här våren skulle börja med väldigt mycket skolarbete. Det har gjort att jag också varit tröttare än vanligt, men det går bra ändå. Vädret har också varit som förväntat och allt känns bra! Fastän det är mycket så känner jag mig allmänt inspirerad och nöjd, vilket gör att tempot inte tar för mycket på krafterna.

2. Hur såg dit liv ut förra våren?

Väldigt liknande på många sätt, med skillnaden att jag mådde sämre. Det var ungefär för ett år sen som allt började vända och bli bättre. Annars var det väldigt liknande, då tempot i studierna har varit högt.

3. Hur hoppas du att våren blir i år?

Jag hoppas att våren blir vacker, solig och att jag bland sista skoluppgifterna också hinner göra andra saker och träffa vänner. Jag hoppas min födelsedag blir bra och att jag lyckas föra alla sista skolarbeten i mål. 

4. Hur hoppas du ditt liv kommer se ut nästa vår?

Fastän jag är nöjd med mitt liv i allmänhet, så hoppas jag min vår blir väldigt annorlunda nästa år. Jag hoppas att min pojkvän fått börja studera då, vilket skulle göra rytmen här hemma under våren lite skönare. Därtill är tanken att jag själv ska ta det lugnare under magisterskedet, så förhoppningsvis är stressnivån lite lägre! 

5. Vad är ditt vårplagg nummer ett?

Mina nya alldeles vita Converse! Ska bli snyggt i vår. 

6. Har du några särskilda vårprojekt på g?

Kanden! Det blir ju lite som ett vårprojekt. Annars blir det att snart bygga upp en ny hemsida, när jag väl börjar få mer tid i kalendern. 

7. Vad önskar du dig i vår?

Tolkar frågan materialistiskt. Därmed önskar jag mig ett par nya vår/sommarklänningar, för de flesta jag hade förra året har blivit för stora.

8. Föredrar du våren eller hösten?

Våren. Jag är ett vårbarn, och fastän hösten också har sina färger och sina sidor så älskar jag känslan under våren då en ny positiv fläkt drar igenom hela stan. Alla blir liksom gladare! 

9. Vem/vad är din vårförälskelse?

Min sambo såklart! Men på något sätt människor i allmänhet? Alla är ju så sura på vintern när det är kallt, men bara igår pratade tre olika random människor med mig på stan. Det är ju uppfriskande!

10. Tre saker som stoppar vårkänslorna?

Typ slask, hagel och minusgrader. 

11. Har du några sommarplaner?

Sommarplanerna är än väldigt öppna, men det blir förhoppningvis en sväng till Sverige och möjligtvis London, Berlin eller Amsterdam. Något jobb blir det nog också. Vi får se - allt är väldigt öppet än. 

You Might Also Like

2 comments

  1. ja e glad att saker vände sej om :') älskar dej

    ReplyDelete