Vad får man inte missa i London? Berätta!

16:45

Hej på er!

Vilken vecka, säger jag bara. Just nu känns det inte riktigt som att jag har tillräckligt många timmar i dygnet, men som sagt - inte länge kvar nu. För några kvällar sedan kände jag då att det var dags att påminna mig själv om att det (förhoppningsvis) också finns ett liv efter studievåren, så jag klickade hem sommarens utlandsresa. Det blir nämligen ett par dagar i London i juni, som jag längtar!


Därför vänder jag mig nu till dig - ge mig dina bästa tips för London! Bästa stället för frukost, lunch och middag? Var får man bästa drinkarna? Finns det någon must-see sevärdhet som kanske inte är så självklart att man vet om? För mig är det här redan den sjätte gången till London, så de allra kändaste sevärdheterna har jag redan sett - men det är en stor stad och det finns så mycket att se, så tipsa gärna! Vi försöker planera in våra dagar så bra som möjligt på förhand, så att vi hinner se så mycket som möjligt. Längtar, längtar, längtar! 

You Might Also Like

2 comments

  1. Londoooonnn <3 Camden market vet du säkert ren om, men Cyberdog där tycker jag va de coolaste i London, vet int om du ännu sett :D o sen därifrån tyckte ja de va supernajs o ba promenera längs me Regents Canal särskilt när de blev kväll o titta på fina hus längs med kanalen o människor som sitter o hänger där. Men annars så tycker ja nog de ultimata (en solig dag iaf) e ba att gå runt i hyde park o sätta sig ner på en bänk o titta på alla fåglar o andra djur som går runt. Allt kanske sånt som du ren vet, men här va (in addition till Natural History Museum såklart) mina favoritgrejer med London :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cyberdog har jag inte sett, ska kolla upp det! :D Och sant, om vi får fint väder kommer vi nog gå runt massor också! Längtar :3

      Delete