Recap på april: Hur gick nyårsmålen?

08:59

Tack och hej, april!
Och glad Valborg - hoppas ni får det roligt i dag!

Den här månaden gick väldigt snabbt - jag hänger inte med. Känns som dagarna bara sprungit iväg bland allt skolarbete. Det har ändå varit en riktigt skön månad med otroligt fint väder och jag har i allmänhet mått riktigt bra. Jag märker av en viss trötthet gällande studierna och längtar efter en liten paus så att jag kan återhämta mig. Bara ett par tenter kvar nu och inlämningen av kanden - inte mycket nu!

Men hur går det med mina nyårsmål? Här har ni en liten recap. Kategori 1. Öka på kreativiteten 


1) Sträva efter att blogga 3 gånger i veckan: Förra veckan blev det bara två inlägg, så nu tappade jag lite greppet. Måste helt klart planera framåt ännu bättre, för nu blev det alldeles för stressigt i slutändan. 

2) Läsa en bok i månaden: Under april månad har jag inte lyssnat på eller läst någon bok alls, vilket inte var så bra. Har som sagt bara drunknat i skolarbete, så det har mest bara blivit artiklar och skolböcker. Ska försöka läsa mer i maj!

3) Spela instrument och sjunga regelbundet: I början av månaden hann jag spela gitarr några gånger, men under slutet av månaden fick jag inte till det. Måste absolut planera tiden ännu bättre så att jag också har tid med sånt jag tycker är kul.

Kategori 2. Fortsätta träna
Jag hade faktiskt en riktigt bra träningsmånad. Märker verkligen av hur viktigt det blivit för mig att hålla igång med det bland skolstressen, för det dämpar verkligen ner på det värsta. Som resultat mår jag bättre och orkar bättre - hoppas jag kommer ihåg det här livet ut. 

Kategori 3. En äventyrligare vardag 


Hur de flesta dagarna i april såg ut.
Vi hade ett spaveckoslut i början av månaden och så åkte jag elsparkbräde, vilket var kul. Lunchat med ett par vänner, firat påsk och bakat. Annars har jag nog som mest bara studerat. Som tur blir det mindre av studierna i maj och jag har riktigt roliga planer för månaden som börjar! 

You Might Also Like

0 comments