Nästan som Buddha själv

19:32

Vi hade ett avslappnande och ett riktigt fint veckoslut. Ett sådant veckoslut som gör att jag känner mig harmonisk, lugn och typ nästan som Buddha själv. Jag svävar på moln, flyter på vattnet - ni vet. Jag känner motsatsen till stress, vilket är riktigt uppfriskande. I could get used to this.

Under veckoslutet sov jag i en otroligt skön hotellsäng, lyssnade på jazz under hotellfrukosten och tvingade min pojkvän att ta flera foton av mig som kanske skulle publiceras på Instagram, men som redan känns föråldrade. Därtill lyssnade jag på musik under vattnet i Flamingo spa, drack en riktigt god Margarita i bassägen och köpte fyra Kinderägg fem minuter innan affären stängde. Vi drack grönt te mitt på natten och tittade ut över Ring 3 och förundrades över att det är terapeutiskt att se hur bilarna kör förbi. Allt det här och lite till, det var vårt veckoslut i Vanda.

Ibland är det svårt att pausa vardagen och bara lämna allt för ett par dagar, men det känns bra när man gör det. Det ger också perspektiv. När jag satt på hotellfrukosten i dag påmindes jag om hur jag förra året i augusti satt på hotellfrukost på Lesbos i Grekland och kände mig ungefär så här avslappnad. Skönt att man ibland kan få samma lugn i grannkommunen. You Might Also Like

0 comments