Glad påsk!

18:29


Glad påsk, fina ni!

Hoppas ni haft en fin påsk. Som jag redan nämnde tidigare hade vi inte något speciellt inplanerat, då vi har fullt upp med inträdesprov och sista kurserna av kandin.  Ändå bestämde jag mig för att testa mig på att baka kinderkakan som var största hypen förra året - receptet hittar ni här.  Kakan ser ju inte riktigt ut som "expectation"-bilden, men oj, vad god den är! Väldigt söt, men det var ju förväntat. Enda problemet är bara att vi ju bara två stycken som båda ätit en bit var, så vi måste se vem vi ska ge resterna till :)

Annars är jag bara jätteledsen på den här världen. Jag lider med alla som på ett eller annat sätt berörs av explosionerna i Sri Lanka i dag. Det känns hopplöst, det känns fel och det känns som ett alldeles orättvist och onödigt lidande. Jag blir alldeles mållös och inga ord känns tillräckliga. Jag hoppas bara världen inte vore som den som värst är.

Nu ska jag kanske orka äta en kakbit till och så fortsätter jag med mina studier. Ta hand om er! <3

You Might Also Like

0 comments