Förhandsröstning och elsparkbrädor

09:00

Hej på er!Den här veckan har gått snabbt - känns ju som om det precis var måndag. Jag har suttit på flera föreläsningar, jobbat på en tent jag har i dag och min sista opponering. Därtill har det varit grupparbeten och träning. Ändå hann jag ta en liten paus i går under förmiddagen, vilket gav energi för resten av dagens studier och för resten av den här veckan.

Vi började morgonen med träning. Jag försöker stiga upp tidigt så ofta som möjligt, för att jag föredrar att träna på morgonen. Det är färre människor på gymmet, vilket gör träningen smidigare, och så är det skönt att ha det gjort! Efter träningen åkte vi sedan in till stan och förhandsröstade. Jag var faktiskt lite kluven gällande vad jag ska rösta på ända fram till röstningsstället, men bestämde mig sedan. Ska nog skriva mera om varför jag tycker det är så viktigt att rösta nästa vecka.Efter röstningen åt vi lunch på nepalesiska restaurangen Mount Everest, efter vilket vi bestämde oss för att testa de nya elsparkbrädorna i stan. Jag är rädd för både fart och fläkt - för man kan ju göra illa sig - men ibland måste man försöka släppa taget och bara göra något roligt. Och roligt var det faktiskt! Vi åkte runt i nästan en timme runt både Kronohagen, salutorget och brunnsparken. Allt gick riktigt bra tills en arg cyklisk hojtade åt någon annan, vilket gjorde att jag blev skrämd, tappade balansen och ramlade ner på asfalten. Skulle ändå säga att det var värt det.

Efter det blev det studier och grupparbete, men det var lättare att hoppa in i den rutinen igen när man väl gjort något helt annat. Vädret var också på topp, vilket bara gjorde dagen bättre. Den känslan ska jag nog leva på i dag också, fastän jag nu är fast på universitetet hela dagen. Hoppas ni får en fin torsdag! 

You Might Also Like

0 comments