Två viktiga saker jag lärt mig

09:00

Jag har lärt mig och tänkt på två väldigt viktiga saker den här veckan:

1) Att ha ont i nedre ryggen är jobbigt
2) Livet är som en Mario Kart-runda. Någon kastar alltid bananskal på banan som man måste akta sig för, men samtidigt är det ändå kul.

Vädret är väl annars lite vidrigt, men blommorna på steissin gör en glad! 
Så jag gjorde illa ryggen på gymmet, inte något allvarligt, men ändå så att allting är lite obekvämare än vanligt. Det var egentligen som att se en film i slow-motion, för jag visste ett par sekunder innan de brakade i nedre ryggen att det skulle göra det. Men det fanns inget återvändo. Glöm aldrig tekniken mina vänner, inte för en enda repetition. Det gör egentligen bara ont när jag sitter: när jag ligger eller går känns det inte obekvämt alls. Enda gången jag hade svårt att gå var på tisdagen efter en föreläsning. Vi hade suttit 1,5h på obekväma träbankar och jag hade så himla ont i ryggen, och när det väl var dags att stiga upp såg jag helt klart ut som en stel 80-åring som behövde ta stöd av bordet. Kanske inte min allra glamorösaste stund i livet, men det får duga.

Det var massor med fåglar runt matstället, så jag såg chansen att ta bild på det. Och då såg fåglarna chansen att flyga i väg. Bananskal i livet och i fotograferingen - men sånt händer! 
Annars då? Just nu spenderas mitt liv väldigt mycket med näsan i datorn och böckerna. Jag läser artiklar, opponerar, skriver texter, försöker göra en bra presentation till nästa vecka och bråkar med Word som inte vill få min kand och se att som jag vill att den ska se ut. Mitt liv är alltså väldigt spännande! Våren har ändå gått bra hittills och jag var ju medveten om att det här skulle bli en riktig skolspurt som skulle ta mycket av min fritid. Därför försöker jag vara tacksam varje gång jag slutfört något delprojekt eller när jag lyckas hoppa över ett bananskal - varje gång jag lyckas kommer jag ett steg närmare att ha allting klappat och klart. Som jag bara längtar till maj!

Nu ska jag ta och försöka stretcha min rygg lite och fortsätta studera. Ha en fin torsdag!


You Might Also Like

0 comments