Recap på mars: Hur gick nyårsmålen?

17:01

Den här månaden visste jag att (troligtvis) skulle bli den jobbigaste akademiskt. Tänk att jag klarade det, yay! Jag har nog ännu mycket kvar i april, men nu känns det ändå som den värsta stressen är över. Kandins första version är klar och inlämnad, jag fick bra och användbar feedback och det känns bra att jobba vidare på det nu. Jag fattade faktiskt inte hur mycket jag stressade över det innan torsdag kväll då jag hade haft min presentation och fått min feedback. Både på torsdag och fredag somnade jag som en stock och jag känner min ännu också väldigt trött. Nu försöker jag ta det lite lugnare det här veckoslutet, för att sedan ta nya tag på måndag! Och jag är så redo för både vår och sommar, ska bli så skönt med april!Kategori 1. Öka på kreativiteten 


1) Sträva efter att blogga 3 gånger i veckan: I mars var det lite jobbigt att hålla igång och jag kände inte att jag riktigt hade inspiration, men jag hade bestämt mig för att spotta ut inlägg och det gjorde jag. Längtar till typ maj när jag kan börja lägga lite mer tid och fokus på alla inläggen, men jag är nöjd med att jag lyckats hålla mitt mål i alla fall. 

2) Läsa en bok i månaden: Jag laddade ner Nextory, för att jag kom till insikten att jag bara inte har tid med fritidsläsning av fysiska böcker just nu. Nu har jag därför lyssnat på böcker på vägen till universitetet och tillbaka, och på andra promenader, vilket jag faktiskt tyckt mycket om! Happy Food av Henrik Ennart och Niklas Ekstedt hart jag lyssnat klart, och tyckte boken var väldigt informativ och intressant gällande mat och hur kroppen och tarmarna fungerar. 

3) Spela instrument och sjunga regelbundet: Har rört gitarren tre gånger, pianot noll gånger. Ingen kreativ månad där, men hade ju inte riktigt tid. Mera i april hoppas jag!

Kategori 2. Fortsätta träna


En lite sämre träningsmånad, men ändå okej! Gjorde som sagt illa ryggen, och nu har jag kampats med att hela kroppen är lite stel efter det. Men om man ser över det så var det riktigt bra. Träningen har börjat bli en väldigt viktig del av mitt liv och har varit en väldigt stor orsak till att jag orkat den här månaden. Det här veckoslutet låter jag dock kroppen vila!

Kategori 3. En äventyrligare vardag Mars blev väldigt enformig i form av bara studier, men ett par luncher hann jag ta med vänner i alla fall. Jag har ju önskan om att kunna göra mera och ha tid och energi att hitta på mera, men den här månaden fanns inte energin där. Om ett par veckor blir det spaveckoslut dock, så det längtar jag efter! Blir lite nya svängar mitt i allt kaos :-)

You Might Also Like

0 comments