Recap på februari: Hur gick nyårsmålen?

09:00

Redan den sista februari? Yay! Jag är inte riktigt en vinterälskare och vid det här laget börjar jag vara lite trött på snön och isen. Under de senaste två veckorna har man ändå börjat märka hur det blivit ljusare på mornarna och på eftermiddagarna, och ibland lyser solen för fulla muggar. Jag längtar så otroligt efter våren, gräset, blommorna, fåglarna, löven på träden och på att inte behöva använda en tjock halsduk. Så tack februari för allt kul som hänt, men välkommen mars och välkommen våren! 


Kategori 1. Öka på kreativiteten 


1) Sträva efter att blogga 3 gånger i veckan: Ja! Tänk att jag hållit på så flitigt i två månader, jag slår ju faktiskt mina egna rekord här. Jag älskar verkligen känslan av att fullfölja mina egna mål och jag tror verkligen jag får mer gjort när jag har konkreta mål jag följer. Bloggandet har blivit lika planerat som studierna och jag har lärt mig skriva både i lugn och ro och stress. För mig handlar det om att kunna klicka på publicera-knappen både då jag är stolt över texten och då jag inte är lika stolt. Att inte ha alltför stora krav. Det går bra!

2) Läsa en bok i månaden: Faktiskt! Jag läste ut boken "Sosiaalinen media vaalikampanjoinnissa: kuinka voittaa vaalit somessa?" av Mikko Laakso. Jag tänker inte ställa upp i något val, men jag har letat efter böcker som har med sociala medier, algoritmer och idéer att göra. Försöker läsa på så mycket som möjligt och få lite insikt! Boken kan absolut rekommenderas för någon som tänker ställa upp i val någon gång, Mikko hade nämligen riktigt goda råd. Annars har jag inte ännu heller läst ut min skönlitterära bok från januari - det går lite långsamt på den fronten. 

3) Spela instrument och sjunga regelbundet: I februari har det varit lite svårare att planera in allting tidsmässigt, men jag har lyckas spela ett par gånger i veckan i alla fall. Vill nog gärna spela mera, så det lär jag tänka på i mars.

Kategori 2. Fortsätta träna


Träningen har i allmänhet gått ganska bra i februari, förutom att jag varit ganska trött. Tog lite paus från träningen och började också äta B12-tabletter igen, vilket jag hade glömt bort att göra. Känns som om energin börjar ta sig tillbaka! Nu i veckan har jag också ändrat om lite mera i mina rutiner för att göra allting intressantare igen: det var nog dags. Nu hoppas jag på träningar i mars som både ger energi och också är superkul! 

Kategori 3. En äventyrligare vardag 


Februari har gått så otroligt snabbt, så vi hann faktiskt inte planera in något speciellt. Ändå har jag träffat vänner, vi firade Runebergsdag med att jag bakade (händer typ en gång om året i genomsnitt) och vi hade en jättemysig Alla hjärtans dag. Vi var återigen hundvakter också. Studierna tog ändå väldigt mycket tid i februari och på fritiden har jag älskat att krypa ner i soffan och bara ta det lugnt. Ska satsa på att planera in något extra roligt i mars! 

You Might Also Like

0 comments