Lär känna mig | Blogglista

09:00

Dags för en liten blogglista? Tänkte att det var passligt för en tisdagsmorgon. Svarade frågorna iklädd min sköna Central Perk-skjorta och drack te. Koka du lite te med och lär känna mig lite bättre! Listan hittade jag än en gång här.1. Vad är ditt fullständiga namn?

- Sanna Korpi heter ju jag. Ganska så kort och enkelt!

2. Hur gammal är du?

- 22 år, men fyller 23 om bara ett par månader. 

3. Bor du ensam eller med någon/några andra? 

- Jag bor tillsammans med min sambo. Har aldrig bott ensam, vi flyttade nämligen genast ihop då vi flyttade hemifrån. 

4. Hårfärg?

- Mörkbrunt. Har låtit min egna hårfärg växa ut för första gången på 10 år. Skönt att ta paus från färgandet! I slutet blev det så löjligt att jag färgade mitt mörkbruna hår med en annan nyans av mörkbrunt..? Gillade inte min egen hårfärg för någon underlig anledning. 

5. Ögonfärg?

- Bruna och gröna. Konstigt nog finns det nästan mer grönt i mina ögon nuförtiden än brunt, men ändå ser mina ögon mest bruna ut i bilder. När solen skiner starkt framhävs det gröna mer. 

6. Hur lång är du?

- 171 centimeter för att vara exakt.

7. Singel eller i förhållande?

- Är i ett förhållande sen sommaren 2015.

8. Vad spenderar du mest pengar på?

- Mat. Mat till hemmet, mellanmål till skolan. Känns ju som livet ibland bara cirkulerar runt vad man ska äta och när :D 

9. Hur många syskon har du?

- Inga syskon alls. Har absolut sina dåliga och bra sidor. 

10. Favoritfärg?

- En riktigt djup och lite mörkare röd. Men röd överlag tycker jag om. 

11. Vart handlar du ditt smink?

- Det blir oftast en blandning mellan Kicks, någon matbutik och internet. Handlar smink ytterst sällan dock då jag egentligen använder väldigt få produkter.

12. Bor du i hus/radhus/lägenhet?

- Lägenhet för tillfället, men drömmer om att kunna flytta in i radhus inom några år. Och förhoppningsvis ett eget hus senare. Vi får se! 

13. Vad gör du varje dag?

- Skrattar. Och så försöker jag göra något meningsfullt för själen, kroppen och hjärnan. Något jag mår bra av, något min kropp mår bra av och något som utvecklar min hjärna och inlärningsförmåga. 

14. Favoritmat?

- Sen jag blev vegetarian har jag inte kunnat hitta någon speciell favoritmat. Mina favoriträtter tidigare var ju köttbullar och potatismos samt lövbiff. Älskar ju potatismos ännu också, så kanske potatismos och goda vegobullar. Därtill älskar jag nepalesiska vegetariska rätter - åh så goda!

15. Vad ser du fram emot till hösten?

- Vi ska till Cypern - längtar och taggar redan!

16. Vem litar du på?

- Min familj och min sambo. Och givetvis mina närmsta vänner också! 

17. Favorit på Youtube?

- Natacha Océane och Kenza har jag kollat mycket på sistone. 

18. Vad har du alltid i kylen?

- Blåbär! 

19. Är du en morgon- eller kvällsmänniska?

- Jag har blivit en morgonmänniska. Det är inte alltid lätt att stiga upp tidigt, men jag mår otroligt bra när jag gör det. Tycker också jag har haft en riktig sovmorgon om jag stiger upp klockan 9 - det hade jag inte tyckt för ett par år sedan. 

20. Varför bloggar just du?

- För att jag är sentimental. Jag älskar minnen och att jag kan samla dem någonstans. Jag vill kunna klicka in på den här bloggen om 10 år och läsa om vad jag gjorde 2019. Därtill vill jag våga synas och finnas, vill inte bara gömma mig. Det här är ett bra forum för det. 

You Might Also Like

3 comments

  1. Fin fläta på bilden! O fin bild :)
    O ja älskar fiilisen på din blogg. Ja tycker att dendä sista frågan verkligen skiner igenom hela bloggen, du skriver målmedvetet, och samtidigt syns det att du verkligen gillar det. Härligt att läsa här <3

    ReplyDelete