Vecka 2 - Sista lediga veckan

09:00

Tjena! 


Under den här veckan har jag försökt börja förbereda mig inför vardagen som väntar bakom hörnet. Efter julen hade vi först glädjen att ha gäster från Sverige hemma hos oss och sedan var vi genast hundvakter i en vecka till, vilket gjort att jag ägnat stora delar av den här veckan till att städa undan både jul och damm. Tycker det känns viktigt inför nästa vecka då studierna kör i gång igen. Då jag har mitt hem i ordning är också min hjärna i ordning vilket möjliggör ordning i studierna också. I fall ni kommer hem till mig och hemmet är i ett kaotiskt tillstånd så är troligtvis min hjärna också det. Har jättesvårt med total oordning!


Därtill beställde jag hem ett nytt 18-55mm objektiv. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg var objektivet sönder och när jag googlade och ringde runt så verkade konsensus vara att det blir onödigt att reparera den. Att reparera det objektivet blir tydligen lätt lika dyrt som att köpa den ny, så det var så jag gjorde. Vill verkligen utvecklas inom fotografering under det här året så basobjektivet vill jag ändå ha i skick. Blir annars väldigt ensidigt och begränsat med endast 50mm alternativet.

I tisdags spenderade jag också en stund på flygplatsen. Vi träffade mina gudföräldrar från England där en stund då de varit på semester i Finland. Vi tog smoothies och kaffe på ett av flygplatsens caféer och hann prata en god stund. Man blev ju bara så himla sugen på att bara ta nästa flyget någonstans, haha! Om man bara hade de pengarna ;) längtan efter resor lättade dock då vi nu i veckan beställde en resa till Cypern i oktober. Mamma fyller 50 och vi ska fira dagen på resande fot. Ser verkligen framemot det!

Nu ska jag ta vara på de sista lediga dagarna och ladda batterierna. Det blir full fart i vår och det ska jag berätta mera om i nästa inlägg.

You Might Also Like

0 comments