MY DAY | 24.1.2019

20:30

Glad torsdag!


I dag har det varit full fart från morgon till kväll. Vi steg upp klockan 6 och Arto åkte till jobbet strax innan 7. Då blev det dags för mig att göra mig själv i ordning, koka te och sedan studera ett par timmar innan första föreläsningen.


Tänk att två föreläsningar under en dag kan trötta ut en så mycket - eller ja, kanske vi kan skylla tröttheten på att det är torsdag. Fredagarna känns ju alltid lättare och jag får ofta mycket gjort under förmiddagen, för att sen kunna ta det lugnt på kvällen. Hur som helst så hade jag först kinesiska efter vilket jag var på mitt första seminarium inför kandidatavhandlingen. Skrämmande och roligt samtidigt!

Och åh vad fint det är ute just nu! Inte lika kallt som i början av veckan som tur. Minusgraderna i dag var lite bättre anpassade för en människa som jag som bara inte äger tillräckligt med varma kläder.


Jag hade också en riktig to do-list för vad jag skulle göra när jag kom hem, men det blev ju inte riktigt så. I stället blev det 80-tals musik och sång (förlåt grannarna!) och youtube-videon. Kollade dock en video om fotografering, så det räknas kanske som halvt produktivt till och med :D 

Något annat produktivt fick jag dock också till, för jag lagade faktiskt mat (något jag gärna överlämnat åt Arto tidigare). Det blev mifu (mjölkprotein), halloumi och paprika. Därtill blev det också sås och pasta! Blev faktiskt relativt gott också, vilket jag aldrig hade tänkt kunde sägas om något jag fixar i köket. Man blir ju tydligen bättre med tiden. Nya, relativt billiga och vegetariska recept önskas om någon har bra tips. Det blir ofta samma recept som cirkulerar, så något nytt vore kul att testa! 


På kvällen blev det ännu en sväng till gymmet.  Blev både spinning och muskelkondition så nu är man verkligen trött efteråt. Kändes otroligt skönt i alla fall! :) Nu ska jag bara ta det lugnt och gå till sängs så småningom. Hoppas ni haft en bra dag!

You Might Also Like

0 comments