Juldagen 2018 | CANON EF 50mm f/1.8

18:15

God jul allihopa! Julen lämnade mig varm och tacksam. Vi fick fira både julafton och juldagen med nära och kära - gemenskapen blev riktigt varm och god båda dagarna. Maten var god, vinet likaså. En fin jul på alla sätt och vis!

Som jag nämnde i det tidigare inlägget hade jag hört rykten om att min önskan om att få ett nytt 50mm objektiv i julklapp skulle gå i uppfyllelse - och det var så det blev!  Objektivet hade jag önskat mig redan under hösten på grund av att den fått mycket bra recensioner fastän den är väldigt förmånlig. Jag tänkte att ett till objektiv i repertoaren skulle kunna ge nya synvinklar och idéer, och efter att ha testat den ute på promenaden i går så är jag redan väldigt nöjd. Smakprov på de första bilderna kan ni se ovan! En minussida är att objektivet fokuserar ganska långsamt, så det blev väldigt svårt att få bra bilder på en snabb och nyfiken hund :D men några bra bilder blev det i alla fall! Mitt andra objektiv är ju å andra sidan för tillfället lite trasigt, så nu framöver blir det nog mycket fotande med det nya alternativet.

Hoppas er jul var avslappnade och skön den med! För oss blir det bara bättre, för i morgon anländer flera nära och kära från Sverige som ska bo hos oss i ett par dagar. Ska bli så kul! :)You Might Also Like

0 comments