It's the spookiest time of the year!

08:00

Oktober har sin egen charm, eller hur?

Fastän jag är en av de räddaste personer jag vet (blame it on the wild imagination) älskar jag att pynta inför Halloween. Det känns onödigt att bara pynta för några dagar, så vi kör hela oktober från början till slut. Traditionen har varit att köpa till en ny dekoration varje år, men vi får se om det blir något i år. Men just nu ser det ut så här:De allra mest skrämmande dekorationerna får ändå stanna kvar i butiken. Riktigt så vilt till går det ju inte heller här i Finland, men jag klarar absolut inte av framhoppande figurer eller dekorationer som försöker skrämma mig på något annat sätt. Har alldeles för lätt för mig att få hjärtat att hoppa upp i halsen, så jag försöker hålla dekorationerna skrämmande - men inte för skrämmande. Kollade runt på några alternativ redan, så det blir nog något kul till i år också! 

Håller också på att kolla igenom Pinterest för intressanta bakelser och idéer för Halloween i sig. Vi kommer inte ordna någon fest själva och det är ännu osäkert om vi är på väg någon annanstans, men blir kul att baka och dekorera ändå! Planen är också att kolla en skräckfilm om veckan, så ifall ni har några bra rekommendationer får ni gärna dela med er.

Let the season begin! 

You Might Also Like

0 comments