Bokmässan 2018

13:09

I går var det dags för bokmässa.

I år gick vi dock inte runt och lyssnade på paneldiskussioner. Vi blev alldeles uppslukade av böcker och cd-skivor vilket gjorde att då vi väl hade konsumerat mer än nog kände vi bara att det var dags att lämna mässcentret innan konsumerandet gått alldeles ur styr :D Arto gjorde otroliga kap i sektionen med böcker för 2 euro och vi spenderade en god stund bläddrandes bland vinylskivorna. I allmänhet tyckte jag utbudet var riktigt bra och programmet runt omkring verkade engagerande, fastän vi inte stannade kvar och lyssnade. Vin och mat-mässan hade vi inte riktigt energi för den här gången, vi körde bara en kort sväng runt området, men kul hade vi det i alla fall!  Själv köpte jag två böcker som jag hoppas hinna läsa innan året rinner ut. Jordan B. Petersons "12 livsregler: ett motgift mot kaos" har jag varit intresserad av att läsa under en längre tid, så jag plockade med mig den på finska. Ett spontant val var Heidi Hakalas "Bara lite till" som fångade mig med meningen på baksidan "hur skapar man egentligen en hållbar tillvaro i ett prestationssamhälle?" Ser framemot att läsa både och. Därtill hittade vi ett par julklappar också - alltid bra att vara ute i god tid! ;)


You Might Also Like

0 comments