Tankar om juli och framtiden

15:24

Men var tog juli vägen?!

Dessutom trodde jag ju att detta skulle vara en lugnare månad tidtabellsmässigt, men så blev det ju inte :D fick ta i studerandet väldigt snabbt igen och så har jag som tur också hunnit träffa vänner och familj. Imorgon bär det också av till Borgå till ett till släktkalas, vilket jag ser framemot! 
A fyllde också år nu i juli. Det blev en supervarm och härlig dag på stan, minigolf och middag på en nepalesisk restaurang. Har alltid gillat nepalesisk mat och blev därför otroligt glad när jag fick märka att vegetariska alternativen slog köttalternativen 6-0. Så himla gott! Därtill har vi ju fått njuta av ett otroligt väder hela tiden, vilket man absolut inte kan gnälla över. Lite jobbigt om nätterna, då vi som många andra lever utan en fläkt, men men! :) Det blir nog kallt så småningom, så jag försöker bara njuta! 

Känner mig annars otroligt peppad och inspirerad inför livet. Jag mår otroligt bra och fastän allt i vårt liv inte riktigt går som vi önskat, så har jag en stark tillit på att allt ordnar sig. Ibland kräver vissa saker bara hårt jobb och tid. Jag har också börjat planera inför hösten och försökt tänka ut smarta tidtabeller för att kunna få så mycket ut ur vardagen som möjligt, utan att känna mig stressad och ointresserad. Det finns ju alltid så mycket man vill göra och så finns det så mycket man borde. Jag vill hitta en balans i det i höst. 

De flesta som känner mig vet att jag alltid älskat att skriva. När jag var liten skrev jag historier varje dag och det var alltid då jag kände mig mest kreativ. Under de senaste åren har det kreativa skrivandet byts ut till essäer och prov. Därför finns även den här bloggen - för att jag skulle ha en plats där jag kan skriva friare. Skriva så mycket att jag kommer tillbaka till en sinnesstämning där orden börjar flöda igen på ett naturligt sätt. Just nu gör det inte riktigt det, för att jag låtit bli så länge. Men jag vet att orden finns inom mig och att jag kan - för det ändå det jag älskar mest. 

You Might Also Like

0 comments