Nu blir det lugnare!

12:41

Äntligen får vi pusta ut lite!

Början av sommaren blev lite mer hektisk än förväntat. Tanken med den här sommaren var ju att ta det lugnare och hitta en balans i det hela, men kanske det ändå bara är en del av min personlighet att ta an många uppgifter på en och samma gång - känner mig lätt lite lat och mållös när jag inte gör det. Tog redan nu en extra kurs för augusti också, så månne det inte blir mer hektiskt snart igen :D men ska försöka planera in allting på ett smart sätt från och med nu, så blir det inte för stressigt. Har mer och mer börjat inse vikten med superbra planering - om man hanterar det, hanterar man också livet bättre.


Veckoslutet har varit alldeles ljuvlig. I fredags firade vi vår årsdag med en spontan middag på restaurang Kiila i Helsingfors. Har tidigare ätit brunch där, som jag tyckt väldigt gott om och det samma kan sägas om maten. Jättetrevlig personal, fin utsikt till Mannerheimvägen och jättegod mat! 

Asparagus risotto & fried halloumi 
Grillad tofu 
I går blev det mest att vi såg fotbollsmatcherna och så klev vi upp på Malmgårdstoppen. Idag blir det nog också en lugnare dag :) ska se till att få ordning på min externa hårddisk och koll på datorn. 
Ha ni också en jätteskön söndag!
You Might Also Like

0 comments