Home is where the heart is and my heart is beating for Scandinavian decor

07:00 Jag är en hemmagris. Jag är en introvert (eller så är jag kanske någonting mellan introvert och extrovert). Jag älskar fina saker, enkla färger och igår spenderade jag en skamligt lång tid på youtube tittandes på "Scandinavian interior" videon. När det kommer till att göra hemmet fint vet jag exakt VAD jag vill ha, men samtidigt vet jag att det nog kommer ta flera år till innan jag (förhoppningsvis!) har drömhemmet. För mig är det extra viktigt att hemmet är fint och vackert: det är ju ändå här jag allra helst spenderar min tid. 

Här har ni då bilder på hur delar av vårt hem ser ut just nu. Golvet är uruselt, men det kan vi inte göra något åt just nu. Sovrummet längtar efter en skön liten matta framför spegeln och några fina tavlor på den vita väggen bredvid sängen. Vardagsrummet längtar efter en fin lampa, riktiga gardiner (de som nu hänger där är absolut bara in-lack-of-anything-better. Därför har jag inte ens kortat ner dem) medan köket längtar efter en matta och tavlor.

Igår hittade jag även företaget Desenio och jag under dagen också använde en pinsamt lång tid till att gå igenom deras alla designer för tavlor och sparat dem jag önskar köpa hem till oss eller hem till någon annan i present i något tag. Tips för någon som vill köpa en present åt mig i något tag - tar gärna emot presentkort till denna webbshop ;) har ingen aning om kvalitén eller något annat heller, men det ser alldeles superbra ut! 

Nu ska jag fortsätta drömma vidare om hur jag vill att mitt hem ska se ut. Det här får bli en liten serie här på bloggen också: hur min lägenhet så småningom blir finare och hemtrevligare. 


You Might Also Like

0 comments