3 år sedan blev vi "vi"

07:00

Jag har haft massor med drömmar under mitt liv och jag har massor med drömmar just nu också.
Min allra största dröm har ändå varit att i något tag få hitta en person jag kan dela mitt liv med. Jag är av naturen en väldigt "familjig" person och bland alla de vildare drömmar jag haft är ändå den största drömmen att få ha en trygg familj, med massor av kärlek. Det är den kärleken jag tror bär när jag går ut i världen - att veta, att det alltid finns någon på min sida.När jag och A blev ett par för 3 år sedan visste jag redan att det var det här jag ville, för han lyckades vända min värld uppochner. Jag ändrade mina framtidsplaner och bestämde mig för att ta den här resan, för den kändes rätt. Bland all den säkerheten ekade även meningar som "man ska inte kompromissa sina planer för en person" i bakhuvudet, men jag lärde mig snabbt att stänga av det. Inget i mitt liv hade någonsin känt så rätt så snabbt, och jag visste att det är jag som ångrar ifall jag inte tar den här rutten.

Tre år senare känns det ännu också lika rätt. Jag känner mig trygg, säker och harmonisk. När livet och känslorna stormar på andra håll, har det känts superskönt att ha en trygg klippa hemma som inte ger upp. Och jag älskar att vara den trygga klippan för honom när det behövs. Under de här tre åren har jag inte en enda gång ångrat mitt beslut, för i slutändan har jag allt det jag behöver hos honom. Hittills har jag aldrig velat skriva så öppet om hur jag känner, för jag vet att en stor del inte tror på att relationer kan hålla som förr. Samtidigt verkar många provoceras av för söta texter och om man är vokal om relationen på sociala medier, så är den tydligen inte på riktigt. Jag tänkte dock trotsa detta idag, för det är ändå vår dag! ;)Vad är det jag älskar hos honom? Jag älskar hans humor, hans självsäkerhet och att han vet vad han vill. Jag ser enormt upp till hans förmåga att inte ge upp och att alltid stiga tillbaka upp på fötterna när han fallit. På många sätt är vi så lika, men på många sätt så olika. Han låter aldrig någon trampa ner honom utan att säga ifrån, han bryr sig inte om vad andra tycker och han kör sitt eget race. Jag älskar hur lätt det är att umgås, diskutera och hur han klarar av att balansera mitt oxelika temperament, haha! ;) Varje dag försöker jag vara tacksam för den relationen vi har och varje dag försöker jag komma ihåg att det här var just det jag tidigare drömde om. 

Kände att jag ville skriva ett hyllande blad för den finaste pojkvännen, för det är han ändå värd. Hoppas på flera fina år till - glad årsdag till oss! <3 

You Might Also Like

2 comments