Vad ska jag göra i sommar? | 2018

07:00

Juni springer faktiskt redan iväg - ää! Maj kändes som en härlig, perfekt evighet med vackra dagar, picknickar och strandpromenader, medan juni bara har spurtat iväg. Juni har dock också varit riktigt härlig redan nu, fastän det varit lite kyligare ute. I år vill jag njuta av sommaren till det högsta - här får ni se vad jag har inplanerat. :)


1. Sommarstudier


I sommar håller jag på med 4 universitetskurser (kanske en femte i augusti, om jag känner för det). Jag vill gärna jobba på med mina studier och lära mig nytt hela tiden, så det här kändes som en bra syssla för mig i sommar. De senaste somrarna har jag jobbat, så nu är det skönt att göra lite annat. 

2. Sverige + Grekland


Det blir även två resor i sommar. Sverige är givetvis en självklar resa, på grund av familj. Dock blir det en lite kortare resa i år, men vi får fira midsommar där, vilket jag längtar till så enormt. I slutet av augusti åker vi sedan till Grekland för en vecka :) Det blir A's och min första gemensamma riktiga utlandsresa, så det ska bli så skönt och kul! 

3. Konsert


I sommar är det faktiskt inte värst många konserter inplanerade, men en konsert är bättre än ingenting. Konserten blir även så speciell på grund av att vi får se Ringo Starr live! Drömmen är ju att få se 2/4 beatle's live, men redan 1/4 är helt otroligt! 

4. Idrott 


Sommaren har redan nu börjat med mycket idrott. Jag har cyklat mycket och tagit svängar till gymmet. Måste se till att simma mera i sommar också och så har vi tänkt spela lite tennis, för det har jag aldrig testat! En aktiv sommar, så att säga :)

5. Massor med picknickar, simning och annat skönt ute i naturen


Mest önskar jag ju att vädret håller i sig så mycket som möjligt och att vi kan spendera mycket tid ute. Dock måste man redan nu vara supernöjd, då vi redan i maj kunde spendera så mycket tid i solen. 

Med dessa planer kan nog inte sommaren bli annat än underbar! 
Har ni tips på vad man kan göra i Helsingfors på sommaren, som jag kanske inte har tänkt på? Berätta isåfall i kommentarerna! 

You Might Also Like

0 comments