Konstuniversitetets promotion 2018

07:00

Lördagen var en speciell dag, då A's syster äntligen blev doktor i musik! 

Vi fick möjligheten att gå på hennes promotion och se henne få sin blåa hatt på huvudet. Tillställningen var motiverande och högtidlig, så nu hoppas jag allt mer att själv få bära en doktorshatt om några år. Under vardagen glömmer man lätt bort varför man ville börja studera, vad man önskade att det skulle leda till och vad man jobbar för. Då hjälper tillställningar som denna att komma ihåg och det bär vidare.


Tillställningen var superfin. Den ordnades i Musikhusets konsertsal med start klockan 10 och höll på i 2,5h. Allt slutade med att vi sjöng "Vårt land" och så tågade de nya doktorerna och magistrarna ut ur salen. Jag fotade inte så värst mycket under dagen - tog bara några familjebilder, som jag inte kommer lägga ut. Därför blir det bara en bild, men så såg det ut iallafall! :) En superfin dag. Fick dock filmat en hemvideo som jag nu ska editera, så finns det ett litet familjeminne från dagen.

Efter själva tillställningen rusade vi för att köpa en blombukett efter vilket det blev dags att följa tåget. Det blev dock lite svårt med en stor familj och småbarn, så vi missade stora delar av den. Efter det åkte vi hem till vår nya doktor och grillade för första gången i år (blev också första gången jag smakade på tofu, fun fact!). En jättelyckad och fin dag all-in-all.

Och i samma väva kan jag väl gratulera alla som slutfört någon utbildning, på vilken stadie som helst i år. Länge leve utbildningen, det är alltid värt att ha!

You Might Also Like

0 comments