Jag fick studierätt till min önskade studieinriktning!

10:18Jaaaa, jag fick den studieinriktningen jag ville ha, nämligen medier och kommunikation (som viestintä tydligen blir på svenska?). Det är något jag varit ganska stressad över hela året, så det kändes äntligen som om jag kunde pusta ut riktigt ordentligt. Under året har många sagt "att det inte har en så stor skillnad vilken studieinriktning man får, det är bara kandidatavhandlingen som direkt påverkas", men för mig har det aldrig handlat om bara kandidatavhandlingen. Det har handlat om det ämnet som jag två vårar i rad kämpade för i inträdesproven och det ämnet jag brinner för på en helt annan plan än de andra. Så jag är otroligt glad nu och otroligt lättad. Nu känns det som om jag fått min studieplats på riktigt! :) 

Vi tog och firade detta en stund i stan igår. Vi spenderade en timme på Sokos tak efter vilket vi hade lite lördagsmys och kollade Snabba Cash hemma. Unnade mig också lite nya ansiktsprodukter, för det kände jag mig nu vara värd! :) 

Därtill smakade vi på Oatly!s jordgubbsglass och det var faktiskt supergott! Alltid intressant att testa veganska alternativ, för väldigt ofta har de varit positiva överraskningar. Oatly!s marknadsföring är också en av mina all-time favoriter. Så rolig, lättsam och människonära. 

Nu bär det snart av på födelsedagsfest i Lovisa. Hoppas ni också har en skön söndag! :) 


You Might Also Like

0 comments