Min födelsedag

18:54

Hej på dig, jag är 22 år!

Inlägget kommer upp lite sent, på grund av två tenter nu i veckan. Tenterna och läsandet har dock inte känts jobbigt alls, då jag svävat fram på all den kärlek jag fick ta del av i söndags. Tack för alla hälsningar och meddelanden. Blev så glad! :) 

Chanel parfymen "Gabrielle" av Arto <3 och en HP sprocket av pappa! Nu ska det printas bilder! 
Min dag började med att få höra "Birthday" av The Beatles när Arto väckte mig på morgonen. Sedan blev det en tårtbit samt hallon och ananas. Därefter hämtade pappa mig och jag åkte på en brunch till Fazer's café med honom.Senare kom mamma till Helsingfors och vi åkte in till stan. Vädret var otroligt fint - kändes faktiskt som om hela världen bara log mot mig. Jag spenderade sedan en dryg 1,5 timme på Kämp Spa, för att jag fick en ansiktsbehandling som födelsedagspresent från mormor och mamma. Det kändes otroligt lyxigt och det var skönt att slappna av riktigt ordentligt. Jag är en person som lätt blir stressad i det privata (ironiskt klarar jag av stress relativt bra på jobbet, men i det privata är det sämre) och mitt mål är att bli att bättre på att hantera min stress och mina känslor. Därmed var en riktig avslappning på min födelsedag perfekt!


Efter ansiktsbehandlingen åt vi middag och tog en kaffe. Esplanaden vimlade av glada människor, svenging livemusik och mycket skratt. Det var så lätt att vara glad - hoppas mitt år som 22 är så här. Glatt, lättsamt och musikaliskt!

- Sanna 


You Might Also Like

0 comments