Sanna testar: Better than Sex - Too faced

00:24

Tjena!


Dags för en liten ny serie här på bloggen, här ska det nämligen testas på det ena och det andra! Smink eller andra produkter, upplevelser - you name it. Här kommer min första test, och vi börjar med smink.

Jag är absolut ingen proffs på smink. Jag vet inte så mycket om färger som passar ihop, vilket ansiktsvatten som egentligen är bra för min hud, och jag behöver alltid hjälp med att finna produkten med bäst färgton för min hud. Under de senaste månaderna har jag dock blivit lite mer nyfiken på att testa mig runt i sminkvärlden - innan dess har jag ganska så långt valt mina favoriter för 10 år sedan och hållit mig starkt med dem. Tänk så lojalt! ;) 

Nu ville jag ändå testa något nytt när det blev dags för en ny mascara. Men varifrån ska man börja? Vad ska man testa av allt det som finns? You guessed it, givetvis produkten med det mest intressanta namnet!

"Better than sex" får ju uppmärksamheten med sitt namn. Jag har hört talas om mascaran flera gånger under de senaste åren, speciellt på youtube. En del älskar, andra hatar. Vissa säger att den lever upp till förväntningarna (ojdå..) medan andra tycker den får för mycket uppmärksamhet bara på grund av sitt kontroversiella namn. Vad tycker jag då? Vi får se.


Tydligen går det inte att köpa den här mascaran i Finland (hoppas mina källor hade rätt i det), så jag tog ödet i mina egna händer och beställde hem den från Storbritannien. En vecka tog det och jag hann faktiskt ifrågasätta mitt intellekt flera gånger under den veckan - vem beställer mascara från ett annat land? Vem väntar på en mascara en hel vecka? Och speciellt jag - jag som inte ens använder smink varje dag. 

Paketet hämtade jag i fredags. Mascaran kom i en liten kartongförpackning, där det stod otroliga uträkningar om hur himla bra och magisk ifrågavarande mascara var. Det lät nästan som om mina ögonfransar skulle kunna ta sig en sväng till Mr. Guinness efter att jag använt mascaran. 

Själva mascarans förpackning älskar jag dock. Älskar, älskar, älskar. Metallhylsan är stadig och det är lätt att applicera mascaran med timglasformade borsten. Jag är ingen mascara-proffs och har innan dess använt väldigt få olika, men tyckte den här kändes väldigt lätt. I början kändes borsten lite torr, men dagen efter var det lättare att få färgen ur den. Misstänker att förpackningen var lite för kall i fredags, vilket kanske gjorde produkten lite stel. Fransarna fick både längd och volym redan på första appliceringsrundan och mascaran höll relativt bra under dagen. Var positivt överraskad över hur bra mascaran höll under dagen, samt hur lätt det är att tvätta bort! Var det värt att beställa in varan från Storbritannien? Tja, tror det är väldigt få mascaror som är värda det för mig. Blev dock inte besviken heller! I jämförelse med de andra mascarorna jag använt kändes den här både lättast och den höll även längre än de andra jag haft. Timglasformade borsten fungerade speciellt bra för mig. Är själv van med lite tjockare och rundare borstar, som jag väldigt ofta lyckas måla halva näsa med när jag sminkar mig. Nu har jag inte haft det problemet! Riktigt bra produkt!

Jag ger den 4 av 5 stjärnor. 


You Might Also Like

0 comments