En perfekt vinterdag

18:03


Vintern i stan är sällan vacker. Oftast är det slask, grått och is. Men idag var det otroligt vackert, solen sken och minusgraderna var passliga. En perfekt dag för en promenad i Munksnäs!

Min praktik tog slut i fredags. 1,5 månad gick otroligt snabbt, men under den tiden hann jag lära mig massor med nya saker. Mina texter på finska förbättrades rejält och jag fick skriva flera artiklar. Nu känns det lite konstigt med så mycket fritid! Måste planera in nästa vecka på bästa möjliga sätt, för att både kunna ta det lugnt och ladda batterierna men även få saker gjorda.

Idag åkte jag och Arto ut och gick i Munksnäs. Så vackert och fint! Vi gick även in i Café Torpanranta och njöt av var sin kopp varm choklad. Fick för första gången på flera år känsla för att åka ut och skida. Ifall vädret håller i sig gör vi kanske det i veckan, det är länge sedan sist!

Hoppas veckan varit fin för er med! Vi hörs mera här på bloggen igen, nu när jag har mera tid igen.


You Might Also Like

0 comments