Hej 2018!

00:18

Tänk att vi är inne i halva januari redan - har ju inte ens hunnit öppna bloggen, alldeles galet!

2018 har börjat intensivt, men på alla sätt väldigt bra. Började min praktik på Sibelius akademin redan den 2 januari, har tagit bra hand om mig själv, kommit igång med vårens studier samt haft två date nights med den bättre halvan. Dagarna bara springer iväg, men jag försöker njuta av varje stund och hitta ett lugn i det hela. Det är något jag kommer skriva mer om här med.Praktiken har varit super lärorik redan under de första två veckorna jag varit där, men tror det blir bäst att skriva ett eget inlägg om det lite senare. Ville egentligen bara kolla in och säga att wow - en fin början på ett förhoppningsvis fint år.

Har egentligen inga bilder från i år än, så nu får det bli en från 2015. Men lika glad är man, och det är huvudsaken!

Vi hörs!

You Might Also Like

0 comments