Vem är du, vem är jag?

22:42

...sjöng Arja Saijonmaa 1987 i Melodifestivalen.

Vem du är kan vara lite svårt att svara på för mig, men andra delen av frågan kan jag hantera! ;)Jag heter Sanna. För tillfället sitter jag på min soffa i min och min sambos lägenhet i Helsingfors, dricker grönt te ur en liters mugg och tittar drömmande ut på balkongen alltid då och då, bara för att få njuta av julljusens skimrande i mörket - nästan det finaste som finns! På ett sätt beskriver bara den där meningen mig jättebra. Jag älskar hemmakvällar, mysiga stunder och lugn.
Då jag inte sitter här, spenderar jag för det mesta tiden på universitetet där jag började i höstas, eller sedan runt om i stan på jakt efter olika projekt och saker att göra. Jag reser till den grad jag har möjlighet och älskar att prova nya saker. De här meningarna beskriver också mig bra, men på ett annat sätt - jag är lugn, men även passionerad. Älskar hemmet, men även resandet. 

Jag har bloggat ända sedan jag var 12 år gammal; det har varit en onoff-relation, som för det mesta har haft att göra med att jag inte vetat vilket språk jag ska blogga på. Ibland blir det finska, en annan gång svenska, och sedan försöker jag skriva så att alla ska förstå, och då väljer jag engelska. Nu känner jag dock att svenskan är den rätta vägen att ta - förutom att svenska är mitt modersmål, är det också mitt känslospråk, och då blir det nog lättare att blogga så här! ;) 

Jag och mannen i mitt liv.

Annars då? Jag älskar att skriva. Jag älskar också att sjunga, fastän jag sällan hittar tiden till det längre. Men då jag hinner, öppnar jag ett nothäfte, sätter mig framför pianot och låter grannarna njuta av en gratis konsert! Jag älskar också andra människors konserter, och själva väntan på dem. Få saker i livet är lika härliga som pirret i magen dagen innan en konsert man väntat på så länge - det är magiskt! Därtill älskar jag också att gå på gym då jag kommer igång med det, vilket det inte blivit så mycket av den här hösten. Kom igång igen förra veckan dock, och i motionsväg tycker jag ganska få saker är bättre än en ordentlig cycling-timme på gymmet. Tufft och jobbigt, men så värt! 

Jag vill bygga en blogg som är autentiskt jag. Mina tankar, mina känslor och mitt liv. Tycker alltid själv att de bästa bloggarna är personliga och ärliga, så det är det som ska ske här också.

Skönt att skriva på svenska igen, det känns så rätt! Nu kör vi! :)

You Might Also Like

2 comments