Julplanering och endorfiner

21:14

VECKA 50


Tvingades stå framför kalendern idag en stund och bara gapa, då jag faktiskt förstod att det ju är jul redan nästa vecka (!!!!). Som den julentusiasten jag är har jag ju varit supertaggad, men bland alla tenter och essäer har jag hunnit tappa bort mig i tiden, och har inte riktigt förstått att det faktiskt är så snart. Är så himla taggad! Men innan det finns det ännu några deadlines och jobb :) Är oavsett chocken väldigt redo för julen när det gäller planeringar. Alla klappar är klara, rödvinet väntar och granen får vi hem på söndag. Julkorten är postade och hemmet är dekorerat och mysigt! Känns bra att ha allt gjort i tid, fastän många skrattar åt mig i september när jag börjar planera mina julklappar :D mindre stress till jul, och mera möjligheter till att njuta av den här tiden säger jag!


Spenderade också en tuff timme på gymmet idag på cycling, och gjorde därefter i mitt endorfinrus beslutet att från och med i morgon lämna chokladen för ett år. Sunt så här inför jul? Ja, absolut! Vi köpte med oss en gemensam kinder-tomte och njöt den med grönt te, och så får det vara nog - finns ju jultårtor man kan äta på julen! :) Choklad är en av mina största kärlekar, men även största fiender, och tror det är dags för oss att vara en bit ifrån varann ett tag. Kommer kännas jättebra! 

- Sanna

You Might Also Like

0 comments