Julgranar och katter

21:51

You can tell a lot about a person by 
the way they handle three things: 
a rainy day, lost luggage and tangled Christmas lights.
- Maya Angelou 


Vi har äntligen en gran - wohoo!
I söndags började julen på riktigt för oss; eller så kändes det iallafall, då vi åkte ut och hämtade granen. Jag är egentligen inte uppvuxen med en äkta gran, men för Arto är det ett måste - annars kan vi lika väl vara utan gran, tycker han :D Tycker själv en plastgran även skulle duga, men nu när jag fått uppleva två jular med äkta gran är hemma börjar även jag tycka att detta är bättre. Finns få saker som skapar julkänsla lika mycket som doften av en äkta gran då man kommer hem, eller hur? 


Var annars också roligt att går runt i Plantagen lite grann, och undersöka utbudet. Nu när vi har vår egen lägenhet har plötsligt blommor blivit ett mycket större intresse för mig än någonsin tidigare - hemmet blir så mycket hemtrevligare och mysigare med levande växter. Dock är jag ännu också usel på att hålla dem vid liv, hur jag än sjunger och vattnar. Kanske det blir lite för mycket av det goda! 
Efteråt åkte vi också in till Sibbo och deltog i det vackraste julsångerna, och fikade sedan hos mamma. Fick även träffa katterna, som jag numera ser så sällan. För tillfället jobbar jag ända fram till jul, och efter julhelgen fortsätter jag ända fram till ny år. Ganska hektiskt är det, men också skönt - fastän jag njutit av studierna, så är det roligt att göra något praktiskt här emellan. Livet handlar ju om balans, och det är det jag får nu. 

Ha en mysig fortsättning på veckan!

Sanna

You Might Also Like

0 comments