2017 | DEL 1

15:50

Tänk att 2018 är bakom hörnet! Känns ju som om det här året bara har flygit iväg, det blir nästan som om man inte hängt med riktigt. Året som gott minns jag som ett ganska okej år - det var flera underbara saker som tog plats och många fina stunder, men samtidigt hängde flera gråa moln än över huvudet på oss. Är ändå väldigt tacksam för allt det goda och fina, och ser framemot det nya året som kommer. 2018 hoppas jag får bli ett även bättre år; ett år som låter oss leva livet enligt vår egen vilja och önskan, och möjliggör även mera lycka! 

Så här till års är det dock ändå bra att se tillbaka på året som gott, och se lite av det goda. Här har vi första halvåret. 


Januari började hoppfyllt och entusiastiskt. Riktigt i början av månaden åkte jag och Hannele ut och körde go cart, vilket var helt nytt för mig! Det var också jätteroligt, så det blev ännu en till gång under 2017. Det var roligt att börja året med något alldeles nytt, och genom att spendera tid med folk man vill spendera tid med. Mera av detta! Annars blev januari fylld av ganska mycket jobb vad jag minns. Annars var nog livet normalt balanserat och lugnt. 


I februari firade vi alla hjärtans dag, och då fixade jag en liten hotellnatt i Helsingfors för mig och Arto. Det var skönt att göra något bara vi två, något lite mer lyxigt. Annars fortsatte allt på ganska samma sätt; jobb och lite nervositet gällande sommarjobb och ekonomi. Men annars var det bra. Jag hade också levt hälsosamt och kände mig starkare och gladare än vad jag gjort på länge. Kände mig väldigt fin. Något jag även hoppas känna mera av nästa år! 
Mars till maj spenderade jag hemma med mina inträdesböcker, en på finska och en på svenska. Det blev då inte något annat under två hela månader, förutom massor med läsning, anteckningar och stresstårar. Låter ju riktigt roligt, eller hur? :D Mödan blev som tur senare belönad. Fyllde dock också 21 i maj, och det var enda dagen vi tog lite ledigt från läsandet och åkte ut och åt. 


Läsandet var över! Jihuu! Jag började jobba igen, men kände mig väldigt trött och sliten. Kände väldigt starkt i mig att jag inte haft någon semester på väldigt länge. Månaden var också väldigt händelserik som var kul; pappa fyllde 50, Arto och jag åkte på Foo Fighters konserten i Helsingfors och jag fick beskedet om att jag blivit antagen till universitetet. Det var alltså väldigt mycket gott som hände, men även saker bakom kulisserna som rasade.  Foo Fighters konserten var dock helt klart en av mina höjdpunkter under hela året - ren eufori och jag bara njöt. Har lätt för mig att stressa för mycket ibland, men under konserter och genom musik får jag alltid ett lugn och en känsla av glädje. Konserter och musik är absolut någonting jag aldrig vill/ska släppa, det ger så mycket. Men måste också bli bättre på att ta det lugnt! 

Första halva året var lugnt och glatt, och jag gjorde mycket gott för mig själv. Motionerade och läste. Ett riktigt början på året, men mycket fina små stunder här och där - men jag vill göra plats för ännu fler i det nya året :)

- Sanna


You Might Also Like

0 comments